9.30 - 18.00

Złotno, Łódź, Polska
450,000 zł6,164 zł/m2

Opis

Oferujemy Państwu do sprzedaży w pełni rozkładowy, bardzo komfortowy, funkcjonalny i przestronny apartament z tarasem zewnętrznym o powierzchni 73 m2 usytuowany na parterze w apartamentowcu z 2005 roku położonym na Złotnie. Mieszkanie znajduje się w cichej i zielonej okolicy w sąsiedztwie domków jednorodzinnych, bardzo dobry dojazd do centrum miasta, w pobliżu przystanek komunikacji miejskiej.
Wnętrze mieszkania zostało starannie zaprojektowane i umeblowane , rozkład pomieszczeń jest bardzo funkcjonalny.
Powierzchnia użytkowa lokalu obejmuje pokój dzienny z otwartą kuchnią i wyjściem na taras, przedpokój, dwie sypialnie oraz łazienkę z oknem. Kuchnia umeblowana, w pełni wyposażona we wszystkie sprzęty AGD. Z salonu jest bezpośrednie wyjście na taras. W przedpokoju duża i pojemna szafa wnękowa .W jednym z pokoi również zabudowa typu garderobianego „Komandor” .Na ścianach gładzie gipsowe. Na podłodze parkiet przemysłowy oraz wykładzina w dobrej jakości. Mieszkanie kompletnie umeblowane i wyposażone w sprzęt AGD oraz RTV o wysokim standardzie. Słoneczne, ciepłe i przytulne. Czynsz: 240 zł
Całe mieszkanie wymaga jedynie odświeżenia. Wszystkie sprzęty stanowiące wyposażenie kuchni i łazienek są sprawne, oświetlenie również.
Cały teren ogrodzony oraz monitorowany. W cenie mieszkania garaż zlokalizowany na terenie obiektu.

• Ulica: Złotno
  • Kraj: Polska

• Cena: 450,000 zł
  • Powierzchnia: 73 m2