9.30 - 18.00

Łódź, Nowe Sady 86
2,100,000 zł3,818 zł/m2

Opis

Proponujemy Państwu piękną rezydencję w stylu dworkowym o powierzchni całkowitej 550 m2 z zadaszonym tarasem o powierzchni 120 m2, zlokalizowaną w spokojnej, rezydencjonalnej części Łodzi w sąsiedztwie domków jednorodzinnych , z szybkim dojazdem do centrum miasta. Nieruchomość znakomicie nadająca się również na inwestycję pod działalność gospodarczą dzięki dużym możliwościom własnej aranżacji np. ekskluzywne spa, fitness club, pensjonat, ośrodek zdrowia, prywatny dom opieki itp. Dom położony na działce o powierzchni 3800 m2 pięknie zagospodarowanej z licznymi egzotycznymi i unikalnymi nasadzeniami, zarybionym stawem, kaskadą oraz małą plażą.

Cały projekt domu ukierunkowany był na przestrzeń co nadal dość rzadko można spotkać w wielu innych domach, oddany do użytku w 2000 roku. Zbudowany z pustaka MAX + pełna cegła.,wykończony z materiałów najwyższej jakości: dachówka firmy „Brass”, tynk mineralny „Bayosan”,okna PCV z antywłamaniowymi szybami firmy „Thermoplast”, drzwi wejściowe antywłamaniowe produkcji niemieckiej, na podłogach parkiet dębowy, hall i schody wykończone granitem, w łazienkach oryginalna glazura oraz terakota. Powierzchnia parteru to ok. 328 m2 gdzie znajduje się wiatrołap, przestronny hol, zamykana kuchnia o powierzchni 18 m2 w zabudowie niemieckiej renomowanej firmy „Tielsa” wyposażona w sprzęt AGD wysokiej jakości firmy „Miele”, otwarty, wysoki 6 metrowy salon o powierzchni 67 m2 z kominkiem połączony z jadalnią o pow. 25 m2 z wyjściem na 120 m taras oraz bajecznym ogrodem zimowym. Na parterze znajdują się jeszcze dwa pokoje, dwie łazienki, garderoba, oraz część gospodarcza. Piętro stanowi 222 m2 na którym zlokalizowanych jest pięć pokoi z balkonami ( 27, 25, 21,21 i 20 m2 ), dwie łazienki oraz duży hall o powierzchni 28 m2. Dom bardzo przestronny i funkcjonalny, zastosowano w nim wiele nowoczesnych rozwiązań podgrzewane podłogi w łazienkach, system alarmowy połączony drogą radiową z agencją ochrony, monitoring. Gorąco polecam i zapraszam do oglądania.

• Kraj: Polska

• Cena: 2,100,000 zł